Nieuws

Stuurgroep Normen en Waarden zoekt kandidaten.

Beste leden van Spoordonkse Boys,
 
Een poosje geleden ontving u namens Spoordonkse Boys een e-mail met daarin het alcoholbeleid dat wij als vereniging per 1 januari 2016 uitvoeren.
Daarnaast gebeuren er op of naast het veld weleens zaken die we als vereniging liever niet zien gebeuren.
Het idee in het bestuur is om een normen en waarden stuurgroep in het leven te roepen binnen onze vereniging. Het is zeker niet de bedoeling dat deze groep  sancties gaat opleggen en regels maken. Wat wij willen is -indien nodig- mensen aanspreken op zaken waarin wij als vereniging een helder en duidelijk standpunt hebben. We willen met deze groep een discussie op gang brengen en levend houden om onze vereniging op een positieve manier naar binnen en buiten te presenteren.
Daarbij hebben we input nodig van mensen die een mening hebben en deze ook kunnen beargumenteren. Mensen die discussie willen voeren maar ook weten dat er wetten en regels zijn waar we als vereniging niet omheen kunnen.
Let wel; we willen een discussiegroep opstarten, geen vergadercommissie. Ofwel we gaan niet regelmatig vergaderen. Het idee is om 1 of 2 keer per jaar een avond te brainstormen over hoe we als vereniging in de maatschappij staan in samenspraak met het jeugd- en hoofdbestuur.
Zeer zeker de moeite waard om ook jou mening en visie te  geven.
Voel jij je geroepen om aan deze stuurgroep deel te nemen?
 
Laat het voor 15 maart 2016 even weten via e-mail aan:  erikbullens@planet.nl
 
Met vriendelijke groet,
namens bestuur Spoordonkse Boys,
Marloes Beekmans en Erik Bullens


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven