Nieuws

Op een schitterende herfstdag speelde Spoordonkse Boys op de Haghorst tegen EDN'56 en behaalde een verdiende overwinning 0-2

De eerste twintig minuten ging de strijd gelijk op en kwamen er geen kansen. Dat veranderde in de 24e minuut met een vrije trap voor Spoordonk vlak bij de hoekvlag, deze kwam voor de goal en een verdediger van EDN werkte de bal in eigen doel 0-1.

Vlak erna weer een voorzet van Jasper van Agt en Stijn Snelders nam de bal prima op zijn slof maar de bal ging via de lat en de doellijn weer het veld in..
In de 29e minuut een schotpoging van Thom van Agt maar die kon de keeper onschadelijk maken. Meteen erna een poging van EDN  maar onze keeper Peter Vogels kon ook ingrijpen. In de 40e minuut hoefde hij niets te doen want de bal ging over het doel. Vlak erna moest Koen van Gils zich geblesseerd laten vervangen door Tom van de Schoot.

De tweede helft begon goed voor Spoordonk want Jasper van Agt had een prima actie waarbij hij de bal voor het doel bracht en Rick van der Pasch kon de bal beheerst in het doel schieten 0-2 in de 46e minuut. Bij de volgende aanval kon Jasper van Agt uithalen maar de keeper kon ingrijpen. Na een uur kon Luc Roefs kon een keer uithalen maar ook nu was de keeper de baas. In de 62e minuut een voorzet van EDN maar die werd door iedereen gemist.

EDN begon steeds meer aan te dringen maar echt gevaarlijk werden ze niet telkens was de verdediging of de keeper attent om de zaak op te lossen en zo kon Spoordonk 3 punten bijschrijven en blijven ze op de 2e plaats in de ranglijst.