Club van 100


De Club van 100 is misschien wel de grote onbekende binnen de Spoordonkse Boys. Toch bestaat de Club van 100 al vele jaren en zet zij zich in voor de realisatie en ondersteuning van initiatieven binnen de vereniging.

 

De Club van 100 wordt gevormd door mensen die de voetbalvereniging Spoordonkse Boys een warm hart toedragen. De Club van 100 kan niet zonder deze mensen, die zich met veel energie en passie voor de vereniging inzetten om doelen te realiseren, die eerder niet haalbaar leken. Met de financiële bijdrage van de leden heeft de Club van 100 in de afgelopen jaren al vele initiatieven en projecten binnen de vereniging gerealiseerd en/of financieel ondersteunt. Zij vormen de onbekende kracht binnen de vereniging.

Het doel
De Club van 100 heeft een brede focus, welke de gehele vereniging omvat. Het doel van de Club van 100 is de realisatie en financiële ondersteuning van initiatieven, welke ten goede komt aan de leden en bezoekers van voetbalvereniging Spoordonkse Boys. De initiatieven, welke door de Club van 100 worden ondersteund, zijn vaak gericht op het verbeteren van de faciliteiten rondom pupillen-, junioren- en senioren elftallen. Ook verbeteringen aan de accommodatie worden vaak door de Club van 100 ondersteund.
 

Recente resultaten

– Reserve banken

– Aanschaf reserve tenue's en hesjes jeugdelftallen

– Speeltoestellen

– TV

– Jeugdscheidsrechterkleding

– Bijdrage jaarlijkse sport en speldag

 

Uitstapje Club van 100

Niet alle leden van de Club van 100 kennen elkaar maar steunen wel gezamenlijk de Spoordonkse Boys. Om deze bijzondere Club kennis met elkaar te laten maken organiseert de Sponsorcomissie jaarlijks een uitje waar je je geheel vrijwillig voor kunt aanmelden voor eigen rekening.

 

Lid worden
Natuurlijk kan iedereen lid worden. Je hoeft geen lid van voetbalvereniging Spoordonkse Boys te zijn om lid te mogen worden. Hoe meer leden de Club van 100 heeft, hoe meer initiatieven zij kan realiseren. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 45,38 per jaar en aanmelden kan bij sponsorcommissie@spoordonkseboys.nl

Terug naar boven