Nieuws

START GROTE CLUBACTIE VOOR JEUGD EN SENIOR LEDEN OP ZATERDAG 15 SEPTEMBER

14 september 2018
www.spoordonkseboys.nl

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen we ook weer mee en willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om weer een mooi bedrag op te halen dat we o.a. kunnen besteden aan onze jeugdleden. Van de opbrengst van vorig jaar hebben we 4 aluminium goals gekocht voor de jeugd en ook dit jaar zullen we het weer zinvol besteden. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

 

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

 • Seniorenleden: Contante verkoop:Je verkoopt direct de loten en ontvangt meteen het geld. Van de Seniorenteams verwachten we dat ze tenminste alle uitgereikte loten ook verkopen!

Als ze nog extra verkopen gaat dit niet meer contant maar via het boekje met de eenmalige machtiging en dan maken ze kans op een prachtige hoofdprijs bij de Boys.
 

 • Jeugdleden: Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op!Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De trekking van de prijzen is op 12 december.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij jouw leider vóór 1 oktober. Ben je leider; zorg dan dat alles uiterlijk 5 oktober is ingeleverd bij Sjors Verhagen of Eric Smetsers.


Extra interessant om te verkopen!!!!! Lees verder…………

 

 

Wat kan het jou opleveren als verkoper;

 1. Verkoop > 20 lotenen ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit en ontvang je een 2eartikel gratis bij masita.com.
  Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Spoordonkse Boys een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Prison Island, Kartfabrique, Optisports of Avontura. Ook ontvang je een 2eartikel gratis bij masita.com.

 

 1. Win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
  Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze of een clinic met een bekende topsporter. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

 

 1. EXTRA PRIJS VOOR JOUW TEAM.

 

  1. Het jeugdteam dat gemiddeld per speler de meeste loten verkoopt ontvangt een waardebon voor een teamuitje t.w.v. € 50 ,=
  2. Het seniorenteam dat gemiddeld per speler de meeste loten verkoopt ontvangt een krat heerlijk bier en bord mini snacks in de kantine.

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Geef ze een deurzegel dan zien ze dat je langs bent geweest. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Vorig jaar waren dat mooie aluminum goals voor de jeugdspelers. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is om weer een mooi bedrag op te halen dat we kunnen besteden aan onze jeugdleden. Dat steken we in materialen, activiteiten en bijvoorbeeld de Sport & Speldag.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet
V.V. Spoordonkse Boys


  
www.spoordonkseboys.nl

SEIZOENSOPENING

11 september 2018
Beste sportvrienden, Het voetbalseizoen 2018-2019 is onlangs van start gegaan met vriendschappelijke en bekerwedstrijden. Om ook de… Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl
Beste leden,  Zaterdagochtend jongstleden is burgemeester Keijzers-Verschelling bij onze club Spoordonkse Boys op bezoek… Meer >
 
Terug naar boven