Nieuws

START GROTE CLUBACTIE!!

12 september 2019
www.spoordonkseboys.nl

Beste lotenverkoper,Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen we ook weer mee en willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om weer een mooi bedrag op te halen dat we o.a. kunnen besteden aan onze jeugdleden. Van de opbrengst van vorig jaar hebben we o.a. nieuwe ballen gekocht en zullen er in de nabije toekomst ook nog extra goals van 2x1 meter worden aangeschaft. Natuurlijk gaan we ook dit jaar het geld dat we samen op gaan halen weer zinvol besteden. Een lot kost

€ 3,00. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
- Seniorenleden: Contante verkoop: Je verkoopt direct de loten en ontvangt meteen het geld. Van de Seniorenteams verwachten we dat ze tenminste alle uitgereikte loten ook verkopen! Als ze nog extra verkopen gaat dit niet meer contant maar via het boekje met de eenmalige machtiging.

- Jeugdleden: Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Vorig jaar merkten we dat in sommige gevallen helaas het rekeningnummer niet of niet goed/leesbaar werd ingevuld, waardoor we deze loten niet mee konden tellen. Probeer hier aub goed op te letten!!

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De trekking van de prijzen is op woensdag 11 december.Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij jouw leider vóór 5 oktober. Ben je leider; zorg dan dat alles uiterlijk 12 oktober is ingeleverd bij Sjors Verhagen.

 

Extra interessant om te verkopen!!!!! Lees verder…………

Wat kan het jou opleveren als verkoper;
1. Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit

(* Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*) ook kun je een 2e artikel gratis bestellen op masita.com! 
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen.
*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

2. Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

3. EXTRA PRIJS VOOR JOUW TEAM.
a. Het jeugdteam dat gemiddeld per speler de meeste loten verkoopt ontvangt een waardebon voor een teamuitje t.w.v. € 50,=. Afgelopen jaar wonnen de toppers van de JO9-2 (zie foto) deze prijs en hebben de waardebon goed besteed en als team een leuke dag gehad. Wie neemt dit jaar het stokje over?

b. Het seniorenteam dat gemiddeld per speler de meeste loten verkoopt ontvangt een krat heerlijk bier en bord mini snacks in de kantine. Omdat de senioren met contante verkoop werken en het aantal loten is afgestemd op het aantal teamleden wordt hierbij dus het verschil gemaakt door aanvullend op de contante verkoop ook via de eenmalige machtiging loten te verkopen.

Tip! 

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Geef ze een deurzegel dan ziet men dat je langs bent geweest. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Met het geld van vorig jaar hebben we dus ballen gekocht en gaan we tevens goaltjes van 2x1 meter aanschaffen voor de jeugdspelers. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is om weer een mooi bedrag op te halen dat we wederom kunnen besteden aan onze jeugdleden. Het geld steken we in materialen, activiteiten en bijvoorbeeld de Sport & Speldag.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!
 

Met vriendelijke groet
,
V.V. Spoordonkse Boys 

Foto's 75 jarig jubileum

09 september 2019
De foto's van het 75 jarig jubileum staan inmiddels op de website. Te vinden in het fotoalbum of door… Meer >
 
Tijdens de druk bezochte Reünie gisteravond werden 2 van onze leden Henk van Rooy en Eric Smetsers door onze Burgemeester Judith… Meer >
 
Terug naar boven