Nieuws

NIEUW DAMESTEAM ONDER LEIDING VAN ARTHUR PIETERS!

www.spoordonkseboys.nl

Met trots kunnen we mededelen dat er komend seizoen 2018-2019 weer een damesvoetbalteam actief zal zijn op de Spoordonkse velden en dit onder leiding van Arthur Pieters. 

 

De van origine Bergenaar (Noord-Holland) Pieters is brood en banketbakker van beroep en sinds een aantal maanden woonachtig in Spoordonk. Arthur heeft een behoorlijke staat van dienst als het gaat om het vrouwenvoetbal en de laatste jaren is hij actief geweest bij Best Vooruit en SC Buitenveldert. Dat hij gedreven is blijkt wel uit het feit dat Arthur naast zijn werk 6 dagen op de velden te vinden is. ‘Maar daar komt een einde aan hoor!’’, zegt hij lachend. 

Komend seizoen richt hij zich volledig op het dameselftal van Spoordonkse Boys. ‘’Ik wil het voetballen simpel en vooral leuk houden bij Spoordonkse Boys, met die doelstelling komen de resultaten vanzelf.”. De eerste trainingen zitten er inmiddels op waaruit direct het enthousiasme en de gedrevenheid bij zowel Arthur als de dames blijkt. In de zomerperiode wordt er doorgetraind en er is zelfs al een teambuilding dag georganiseerd!

 

Wil je de dames zien voetballen? Komend seizoen spelen ze hun thuiswedstrijden op zondag om 11.00 uur en aansluitend om 14.30 uur speelt ook ons vaandelteam thuis!


Bestuur V.V. Spoordonkse Boys


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven