Nieuws

OPBRENGST GROTE CLUBACTIE 2018 IS € 2.036,10 !!!

www.spoordonkseboys.nl

Beste leden van Spoordonkse Boys,

De Grote Club Actie 2018 zit er voor Spoordonkse Boys op, want op 12 december jl was de trekking. Wil je nog checken of je prijs hebt? Ga dan naar https://lotchecker.clubactie.nl>
Wij zijn erg blij met onze actie want dit jaar verkochten we 867 loten! Qua aantal vergelijkbaar met vorig jaar, want in 2017 verkochten we
871 loten. Wederom een fantastisch resultaat dus, dankzij onze leden! De opbrengst van de Grote Club Actie 2018 bedraagt door dit mooie aantal verkochte loten maar liefst € 2.036,10!

 

Om de verkoop en daarmee de opbrengst voor de Boys te stimuleren hadden we ook dit jaar voor de jeugd- en de seniorenteams een mooie prijs in het vooruitzicht gesteld voor het best verkopende team.
Bij de jeugd gaat de prijs naar de JO9-2 want ze verkochten in totaal welgeteld 111 loten! Bij de senioren gaat de prijs naar het 5e, dus ook zij krijgen een mooie prijs. Proficiat aan beide teams! Deze prijzen delen we binnenkort uit.

We zien ook dat er onder onze jongste jeugdleden een aantal potentiële topverkopers zitten want die jongens verkochten per persoon > 15 loten. Daarom krijgen ze van ons als extra waardering nog een actie-bon. Ook deze bonnen zullen binnenkort uit worden gedeeld.

De opbrengst van deze Grote Club Actie 2018 zal ook direct goed worden besteed. Afgelopen jaar hebben we 4 mooie, aluminium doelen gekocht die makkelijk verplaatsbaar zijn en daardoor veel gebruikt kunnen worden voor onze jeugdleden en het G-team. Omdat we over deze doelen erg tevreden zijn willen we nu ook de overige (zware) pupillendoelen vervangen door deze makkelijk verplaatsbare aluminium doelen welke dan door de gehele club gebruikt kunnen worden!
We doen er alles aan om de opbrengsten zo go​ed mogelijk te besteden ten gunste van alle leden om hen te faciliteren en op een goede manier hun hobby uit te oefenen bij onze mooie Unieke Club.

Nogmaals veel dank aan alle leden die loten verkochten en uiteraard ook dank een iedereen die een lot kocht om daarmee bij te dragen aan dit succes!

Met sportieve groet,
V.V. Spoordonkse Boys



 
www.spoordonkseboys.nl
Samen met de gemeente Oirschot, Jongenwerk Oirschot en Novadic-Kentron organiseren we drie informatieavonden over alcohol en… Meer >
 
Terug naar boven