Nieuws

Info ochtend Alzheimer!

www.spoordonkseboys.nl

Beste leden en vrijwilligers,

Voor de leden en vrijwilligers van onze vereniging hebben we een aanbod gehad om gezamenlijk te praten over dementie en wat daar bij komt kijken.
Een deskundige op het gebied van dementie zal tijdens deze bijeenkomst eerst een inleiding houden en daarna is het mogelijk om gezamenlijk te praten over alles wat met dementie te maken heeft.
 

Vaak gaan mensen pas aan de slag met deze materie als ze er in eigen kring mee te maken krijgen. Toch is het zeer belangrijk om je hier al eerder in te verdiepen zodat je de eerste tekenen sneller kunt signaleren. Daarnaast is het zo dat hoe meer je er van weet hoe beter je er mee om kunt gaan. Zo kun je de persoon die het krijgt ook beter helpen en je hebt handvaten om dat zo goed mogelijk te doen.
 

De partners van onze leden en vrijwilligers zijn ook van harte welkom.
Deze bijeenkomst is voor alle deelnemers geheel kosteloos.
 

De bijeenkomst is op vrijdag 7 juni om 10.00 uur in onze kantine en duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan vóór 15 april a.s. aan bij Piet Vlemminx of door een mailtje te sturen naar: info@spoordonkseboys.nl
 

Bestuur VV Spoordonkse Boys.



 
www.spoordonkseboys.nl
Samen met de gemeente Oirschot, Jongenwerk Oirschot en Novadic-Kentron organiseren we drie informatieavonden over alcohol en… Meer >
 
Terug naar boven