Nieuws

Uitnodiging voor het bezoeken van de uitwedstrijd Valkenswaard -- Spoordonkse Boys met de bus op zondag 19 mei a.s. !

www.spoordonkseboys.nl

Bij de introductie van Vrienden van Spoordonkse Boys hebben we beloofd dat we één keer per jaar een uitwedstrijd bezoeken met een bus.

Op zondag 19 mei a.s. is het zo ver. Dan speelt ons Vaandelteam om 14.30 uur uit bij Valkenswaard evenals ons Damesteam dat die zondag ook bij Valkenswaard speelt.
 

Wil jij met de bus mee? Meld je dan aan voor zondag 5 mei achter de bar in de kantine of stuur een mail naar info@spoordonkseboys.nl. We vertrekken vermoedelijk rond 12.30 uur en keren terug rond 19.00 uur. De bus is gratis, inclusief drankje.
 

In overleg met Valkenswaard en samen met de Activiteitencommissie gaan we er weer een gezellige middag van proberen te maken.
 

Ben je nog geen lid van de Vrienden van de Boys en wil je toch mee? Dan betaal je €10,- voor de busreis of je wordt gewoon lid voor €25,- per jaar, dan steun je ook nog onze Unieke Club en kun je gratis met de bus mee op 19 mei a.s!

Wij hopen op een volle bus om ons Damesteam en daarna ons Eerste elftal aan te moedigen op deze mooie zondagmiddag.
 

Met sportieve groet,
 

De Sponsorcommissie / Vrienden van Spoordonkse Boys
De Activiteitencommissie



 
www.spoordonkseboys.nl
Samen met de gemeente Oirschot, Jongenwerk Oirschot en Novadic-Kentron organiseren we drie informatieavonden over alcohol en… Meer >
 
Terug naar boven