Nieuws

TIMETABLE FEESTAVOND DRIVRIJAVO!!

07 juni 2019
www.spoordonkseboys.nl

Beste leden en vrijwilligers van Spoordonkse Boys,

Volgende week vrijdag 14 juni staat, aan de vooravond van het dribbeltoernooi, onze jaarlijkse feestavond op het programma.

Zoals ieder jaar is dit het feest voor alle betrokkenen bij onze mooie club en sluiten we samen het voetbalseizoen op een gepaste wijze af.
 

Dit jaar heeft de activiteiten commissie het in een ander 'jasje' gestoken onder de noemer: "DRIVRIJAVO", of wel de Dribbel vrijdagavond!

De feestavond staat in het teken van een DJ-contest waarbij alle seniorenteams, zowel de heren als dames en de korfbalvereniging een DJ-team zullen afvaardigen . Dit DJ Team zal voor 15 minuten, op het podium, achter de draaitafel plaatsnemen.
Iedere team heeft een eigen thema qua muziekstijl en is daar eveneens gepast op gekleed.
 

Je bent als bezoeker op deze avond natuurlijk fan van een muziekstijl of een team.

Het is de bedoeling dat je jezelf die avond kleed in de stijl van het team dat jij aanmoedigt. Dus dit jaar geen “Gala” maar bijvoorbeeld Flower Power, Happy Hardcore of Duitse kleding…….
 

Het beste DJ-team wordt gekozen door een vakkundige jury en wint daarbij:
 

Naamsbekendheid;
Eervolle verwijzing;
Openingsoptreden seizoen 2019/2020.
 

Graag zien we u volgende week vrijdag , met aangepaste kleding, verschijnen in de feesttent op Sportpark 't Horstje.
 

Let wel: het eerste DJ-team staat al om 21.00 uur op het podium, dus zorg dat je er op tijd bent en niks mist van deze geweldige avond!!!
 

Met sportieve groet,

De Activiteitencommissie
  
www.spoordonkseboys.nl

GEZOCHT!!!

09 augustus 2019
Voor enkele jeugdteams zijn wij nog op zoek naar wat vrijwilligers! Voor de elftallen JO Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl
Enkele verenigingen in de regio zijn bezig om het 50plus-voetbal onder de aandacht te brengen. Daar is een belangrijke reden… Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl
We zijn trots te kunnen melden dat Van der Meijden Groep de komende 3 jaar hoofdsponsor is van de jeugd van Spoordonkse Boys. Eigenaar… Meer >
 
Beste (jeugd-)leden en leiders, In de bijlage de presentatie van de informatieavond van de jeugd, waarin ook de teamindelingen voor… Meer >
 
Terug naar boven