Nieuws

50PLUS VOETBAL BIJ SPOORDONKSE BOYS!!!

www.spoordonkseboys.nl

Enkele verenigingen in de regio zijn bezig om het 50plus-voetbal onder de aandacht te brengen. Daar is een belangrijke reden voor.

 

Het lijkt er op dat het “veteranen voetbal” verjongt omdat we sinds enkele jaren al vanaf 30 jaar over mogen stappen op veteranen voetbal. Hierdoor is het veteranen voetbal sneller geworden en dit kan de wat “oudere” veteraan doen besluiten te stoppen, wat erg jammer is.

 

Tussen het veteranenvoetbal en het voor 60plussers opgestarte "walking football" is er daardoor een gat ontstaan voor deze “oudere” veteranen.

 

Dit gat kan opgevuld worden door het  50plus-voetbal!

 

Bij het 50plus-voetbal is naar een aantal voetbalvarianten gekeken, waaronder het zaalvoetbal.

 

50plus-voetbal wordt gespeeld met 1 doelman en 5 veldspelers, de afmetingen van het veld bedragen 40x30 meter, het doel is 5x2 meter, er is een halve cirkel voor het doel en de minimum leeftijd is 50 jaar.

 

Spoordonkse Boys wil in de toekomst ook het 50plus-voetbal aanbieden.

 

We willen dan bijvoorbeeld 1 keer in de maand op zaterdagmiddag rond 16.00 uur, een klein toernooitje spelen van 3 wedstrijden van ongeveer 15 of 20 minuten, samen met verenigingen uit de regio.  

Daarnaast willen we kijken of we, als hier animo voor is, wekelijks een training aan kunnen bieden.

Alles geheel vrijblijvend en voornamelijk bedoeld om lekker te voetballen en actief te blijven.

 

Wil jij je voetbalschoenen ook nog niet opbergen, of wil je ze weer uit het stof halen?  Heb jij interesse in deze vorm van voetbal of wil je graag meer informatie?

Neem dan contact op met Corné Neggers via email: c.neggers1@chello.nl

of telefonisch via: 06-51249070

 

Hopelijk ben jij ook enthousiast en horen we iets van je!

 

V.V. Spoordonkse Boys



 
www.spoordonkseboys.nl
Samen met de gemeente Oirschot, Jongenwerk Oirschot en Novadic-Kentron organiseren we drie informatieavonden over alcohol en… Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl
Wil jij het kind toernooi winnen op vrijdag 19april? Activiteiten zoals:   - Penalty schieten - Voetbal bowling - Voetbal… Meer >
 
Terug naar boven