Nieuws

Sportgala 2019, WIE WORDEN DE NIEUWE SPORTHELDEN VAN OIRSCHOT?

09 november 2019
www.spoordonkseboys.nl
Voor de achtste keer in successie gaat de Gemeente Oirschot de prestaties van onze sporters weer op gepaste wijze honoreren. Daarom horen we graag wie voor u de beste sporters van Oirschot, De Beerzen en Spoordonk over het jaar 2019 zijn.
Er kan gestemd worden op de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportvereniging van het jaar. Ook wordt de aanmoedigingsprijs weer uitgereikt aan die persoon of organisatie die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Doe je mee? Kijk dan op www.sportgala-oirschot.nl en breng je stem uit!
Aanmelden kan tot en met zaterdag 7 december 2019. Uit alle aanmeldingen zal de jury per categorie drie genomineerden kiezen waarna u nogmaals via de website uw voorkeur uit kunt spreken voor de winnaar per categorie.
Op zaterdagavond 18 januari 2020 volgt de feestelijk bekendmaking van de winnaars tijdens het Sportgala in De Kerk Oostelbeers.
Let op: op deze avond is er nog een allerlaatste stemronde waaraan alleen de aanwezigen mee kunnen doen! Kijk voor het volledige programma van deze avond ook op www.sportgala-oirschot.nl of volg ons op Facebook www.facebook.com/sportgalaoirschot.


 
www.spoordonkseboys.nl
Zondag 24 november staat de wedstrijd van ons vaandelteam op het programma tegenViola 1. Op dit moment staat Viola laatste en sluit… Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl

SinterKerst Bingo!

08 november 2019
Donderdag 21 november staat net als afgelopen jaar weer de SinterKerst Bingo op het programma. We hebben deze avond een aantal prijzen… Meer >
 
Terug naar boven