Nieuws

SPOORDONKSE BOYS ROOKVRIJ

03 maart 2020
www.spoordonkseboys.nl

Vanaf 1 maart 2020 zijn wij rookvrij!

V.v. Spoordonkse Boys is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 maart 2020 de stap naar een rookvrij sportterrein. Dit betekent dat er op Sportpark 't Horstje niet meer wordt gerookt:

 

* Op zaterdagen tijdens jeugdwedstrijden tot 15.00 uur

* Tijdens trainingen van onze jeugd tot en met de JO-15

* Tijdens jeugdactiviteiten zoals de Sport- en Speldag ed.

 

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo bieden we iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

 

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

 

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

 

Vanaf 1 maart zijn wij rookvrij op bovengenoemde tijden. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. We rekenen op uw medewerking om samen te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

 

Voor vragen kunt u terecht bij leden van het hoofdbestuur en de jeugdcommissie. 
www.spoordonkseboys.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om gebruik wordt gemaakt van ons sportpark. Wij… Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl

DRIBBELTOERNOOI

11 mei 2020
Beste Sportvrienden,  Ook wij ontkomen er helaas niet aan. Het Dribbeltoernooi 2020 gaat vanwege de corona perikelen niet… Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl
Beste leden,  Wij verzoeken iedereen om onderstaande tekst zorgvuldig door te lezen en op te volgen. Alleen dan kunnen we op… Meer >
 
Terug naar boven