In de eerste wedstrijd na de winterstop behaald Spoordonkse Boys een wat gelukkige zege van 3-2 op Hapert

Hapert 1
28-01-2018
3 - 2

Scheidsrechter:   A.J. Hesselmans

In de 33e minuut ontsnapte Spoordonk aan een achterstand want eerst werd er op de lat geschoten en in de rebound kon keeper Kevin van Agt ingrijpen en vlak erna was er weer een goede kans voor Hapert maar deze verdween over het doel.

Toch kwamen de bezoekers op voorsprong want in de 40e minuut kon Yorick Hooien vanaf 25 meter uithalen en verraste daarmee onze keeper 0-1. Spoordonk was even aangeslagen en in de 42e minuut kwam er een schot op doel maar nu kon Kevin van Agt de bal nog uit zijn doel houden met een knappe safe. Spoordonk mocht met deze ruststand niet mopperen.

Na de rust stond Dennis van Agt in het veld voor Nick Neggers.

Spoordonk kwam goed uit de kleedkamer en al in de 47e minuut kon Thom van Agt zich vrijspelen en met een goed schot liet hij de keeper kansloos 1-1 En daar bleef het niet bij want in de 50e minuut Jasper van Agt de bal meegeven aan Roel van Nunen , die de bal met rechts aannam en meteen met links uithaalde  2-1. Dat was een aardige opsteker voor de Boys. Na een uur spelen botste twee speler met hun hoofden tegen elkaar en na behandeling leken ze verder te kunnen maar beide moesten zich laten vervangen. Voor Spoordonk ging Roel van Nunen naar de kant en kwam Luc Roefs binnen de lijnen. Het werd een enerverende strijd want Hapert moest wel aanvallen en drukte Spoordonk behoorlijk in de verdediging. Spoordonk loerde wel op de counter maar die waren niet gevaarlijk. In de 78e minuut kwam Hapert toch langszij want na een voorzet van de rechterflank kon Rick Verdonschot de bal makkelijk binnen tikken 2-2.

In de blessuretijd kon Spoordonk nog een keer uitbreken en Thom Van Agt kopte de bal door naar broer Jasper en deze verschalkte de keeper 3-2.

Een goed begin na de winterstop geeft weer hoop voor de volgende wedstrijden, volgende week thuis tegen Braakhuizen.