Spoordonkse Boys speelde uit tegen Hapert en stond heel lang op winst maar in blessuretijd werd het toch nog 1-1

Hapert 1
15-04-2018
1 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd

In de eerste 10 minuten was het een open strijd met 2 teams die de aanval zochten.  Hapert werd echter wel iets gevaarlijker met een corner en voerde de druk op. Spoordonk werd in de 19e minuut gevaarlijk met eerst een schot van Roel van Nunen dat werd gekeerd door de keeper en in de rebound schoot Sjoerd van Ham hard maar net naast.

Er ontspon zich een spannende wedstrijd waarbij de duels niet werden geschuwd. In de 31e minuut kan Sjoerd van Ham schieten en de keeper slaat de bal terug in het veld en daar is Roel van Nuen om de bal binnen te schieten 0-1. Vlak erna weer een kans voor Spoordonk maar Jasper van Agt geeft de bal af aan een medespeler terwijl hij zelf ook had kunnen schieten. In de rest van de eerste helft gebeurde er niet zo veel alleen werd Sjoerd van Ham hard geraakt maar kan hij de wedstrijd vervolgen.

In de tweede helft heeft Hapert de eerste kans maar deze wordt voorlangs geschoten en even later komt een speler vrij voor onze keeper Kevin van Agt maar met een prima reflex kan hij redding brengen.

In de 54e minuut een goede aanval van Spoordonk warbij Roel van Nunen de bal goed over uitgelopen keeper speelt maar helaas voor Spoordonk gaat de bal net voorlangs. Ook was er nog een vrije trap voor Spoordonk die goed voor het doel kwam maar Roel van Nunen kon hier net niet bij. Bij Spoordonk kwamen een paar verse spelers in het veld Daan Mulders en Rick van der Pasch voor Mark van Straten en Hans Peters.

In de 63e minuut was er poging van Hapert maar deze kwam in de handen van onze keeper. Zo werd een vrije trap van Spoordonk door hun keeper onschadelijk gemaakt.

Het einde van de wedstrijd was nabij maar in de 96e minuut bracht Hapert de bal voor het doel en via via kon van Veldhoven de bal nog in het doel krijgen en werd het nog 1-1.

Erg zuur voor de Boys want we hebben de punten zo hard nodig.