Ook in zesde wedstrijd ging Spoordonkse ten onder en nu in Hapert waar met 4-1 werd verloren

Hapert 1
28-10-2018
4 - 1

Scheidsrechter:   W.J. (Wouter) Engelkes

Beide teams gingen voorzichtig van start want de angst om te verliezen zat er goed in.

Door de koude wind was er niet veel te genieten langs de lijn. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld, en er kwamen ook geen kansen.

In de 24e minuut sloeg Hapert echter toe toen Spoordonk de bal niet goed weg kreeg en de bal voor het doel kon worden geplaatst en van Veldhoven kon binnen schieten 1-0.

Na een half uur kwam de eerste bal van Spoordonk op het doel van Hapert maar dat was een makkelijke prooi voor hun keeper. In de 41e minuut was er nog een gevaarlijke situatie voor het doel van Spoordonk maar Luuk Rijnen kon de bal op tijd wegwerken. In de blessuretijd van de eerste helft mocht Hapert een vrije trap nemen op 20 meter van het doel en Raaymakers deed dat voortreffelijk en stond Hapert met 2-0 voor met de rust.

In de tweede helft was Spoordonk niet in staat om de wedstrijd  een ander aanzien te geven. Bram op:t Hoog kwam voor Nick Neggers. In de 66e minuut was er een vrije trap voor Hapert en deze kwam voor het doel waar Raaymakers was om deze via de binnenkant van de paal binnen te koppen 3-0. Nu was de wedstrijd helemaal gelopen en in de 72e minuut kon Raaymakers nogmaals scoren na slecht verdedigen van Spoordonk 4-0. Bij Spoordonk kwam Stef SintNicolaas nog voor Max van .Straten. Spoordonk bleef echter wel op zoek naar de ere treffer en in de 77e minuut was er een goede voorzet maar Dennis van Agt kopte de bal naast.

Vlak voor tijd kwam er toch nog een doelpunt voor Spoordonk. Na een handsbal van Hapert mocht Roel van Nunen vanaf 11 meter aanleggen en die schoot raak 4-1. Volgende week een thuiswedstrijd tegen Wodan en hopelijk kan er dan wel worden gewonnen