Spoordonkse Boys speelde tegen Wodan uit Eindhoven en het ging om de laatste plaats in de competitie

WODAN 1
04-11-2018
0 - 0

Scheidsrechter:   D.R.H. (Daniël) Drost

Spoordonkse Boys speelde tegen Wodan uit Eindhoven en het ging om de laatste plaats in de competitie.  De uitslag was een goede weergave van het getoonde spel en dan is 0-0 een terechte uitslag.

In de 7e minuut was Wodan voor het eerst gevaarlijk toen hun rechteraanvaller kon schieten maar het schot ging voorlangs. In de 8e minuut werd een speler van Wodan gehaakt in de zestien en ging de bal op de stip. Deze penalty werd echter gepakt door onze keeper Kevin van Agt en bleef de stand gelijk.

Daarna werd Spoordonk wel sterker en in de 18e minuut was er een voorzet van joep Verhagen  maar deze werd door Roel van Nunen naast geschoten. Vlak erna weer een voorzet van Spoordonk door Tieske Raaymakers en nu kon de keeper ingrijpen.

Ook een vrije trap die door Spoordonk snel wordt genomen levert niets op omdat de poging van Roel van Nunen wordt geblokt.  De enige poging van Wodan na een half uur wordt over het doel gekopt. In de 36e minuut nog een goed genomen corner voor Spoordonk maar een verdediger van Wodan kan met wat geluk de bal ruimen. Ruststand 0-0.

Ook de eerste tien minuten in de tweede helft zijn rommelig van beide zijden. Bij Spoordonk twee wissel waarbij Mark van Straten en Thom van Agt in het veld komen. In de 64e minuut een vrije trap voor Spoordonk maar Joep Verhagen mikt te hoog.. Spoordon bleef het wel proberen maar het lukte niet, zo kopte Roel van Nunen prima na een corner maar net langs het doel. Werd een vrije trap van Spoordonk door een verdediger van Wodan uit de doelmond gekopt.

Spoordonk moest echter ook goed opletten bij een paar uitvallen van Wodan die met de lange bal gevaar wilden stichten. Ook een vrije trap voor hen werd over het doel geschoten.

Tot het laatst bleef Spoordonk het proberen maar ook Thom van Agt zag zijn  inzet door de keeper worden tegen gehouden.

Toen de jonge en goed leidende scheidsrechter affloot hielden beide teams een punt over aan deze wedstrijd en is Spoordonk van de nul af.