Dommelen 1
02-12-2018
3 - 2

Scheidsrechter:   M.J. (Mitchel) Schellekens

Vandaag speelden de Boys tegen Dommelen. Binnen 5 minuten kwamen ze al met 0-1 achter uit een scrimmage. Dat was een tegenvaller. Maar in de 9e minuut maakte Sjoerd van Ham 1-1 uit een prachtig afstandschot vanaf 25 meter. Daarna drongen de Boys steeds meer aan en uit een corner maakte Jari van den Hout 2-1 omdat hij goed oplette bij een rebound na een kopbal van Luuk Rijnen. Maar de Boys mochten niet lang genieten van deze voorsprong want na een overtreding van Sjoerd van Ham maakte Dommelen uit een strafschop gelijk. Het was een mooie wedstrijd met kansen over en weer maar waarbij Spoordonkse Boys net wat sterker was net als vorige week tegen SBC.

De Boys kregen goede kansen en de wedstrijd ging gelijk op. En de keepers moesten nog een paar goed optreden en keeper Kevin van Agt wist de 2-3 te voorkomen. Uiteindelijk wist Roel v Nunen 3-2 te maken uit een penalty en dat was terecht. In de laatste 15 minuten drong Dommelen nog flink aan en het leidde ook nog tot goede countermogelijkheden van de Boys maar het bleef 3-2. Bij de Boys werd Max v Straten nog gewisseld en daar kwam Mark v Straten nog voor in het veld en Ties Raaymakers werd nog gewisseld voor Hans Peters en Rick vd Pasch kwam erin voor Tom van Agt. Al met al een goede en verdiende overwinning en een mooie opsteker voor trainer Angelo Timiselo die afgelopen week ook bijtekende bij de Boys en daar zijn we blij mee.