Spoordonkse Boys speelde tegen Hapert en dat was een strijd in de onderste regionen in de derde klasse namelijk nummer 13 tegen nummer 12

17-03-2019
1 - 1

Scheidsrechter:   A.J.M. (Antoon) Fitters

Spoordonkse Boys speelde tegen Hapert en dat was een strijd in de onderste regionen in de derde klasse namelijk  nummer 13 tegen nummer 12.

Het is een gelijkspel geworden en daar schieten beide teams niet veel mee op in de rangschikking.

In de eerste 10 minuten gebeurde er niet veel, het was een zenuwachtig begin waarbij niet verliezen voorop stond. In de 12e minuut kwam Spoordonk echter op voorsprong toen Luc Roefs aan de linkerkant goed oprukte en de bal richting Roel van Nunen speelde, deze kwam in balbezit nadat de keeper en een speler elkaar in de weg liepen en Roel de bal in het lege doel kon schieten 1-0.

Ook daarna speelden beide teams met veel inzet en de lange bal werd door Hapert vaak gebruik om gevaar te stichten voor het doel van Spoordonk.  Dat leverde vooralsnog geen doelpunt op ondanks alle pogingen. In de 24e minuut kon Hapert er snel uitkomen en verraste de verdediging van Spoordonk en zo kwam Mauro van Houtum vrij voor onze keeper die hij kansloos liet met een goed schot 1-1.

In de 32e minuut was Hapert dicht bij een doelpunt toen een vrije trap op de lat spatte. Verder was het een felle strijd met veel overtredingen maar geen doelkansen.

In de tweede helft heeft Spoordonk het windvoordeel maar is het Hapert dat nog steeds met de lange bal gevaar sticht. In de 56e minuut is er echter een kansje voor Luc Roefs na een voorzet van Roel van Nunen maar deze gaat naast het doel. Ook in de 63e minuut is er een snelle uitval van Spoordonk waarbij Luc Roefs zich prima vrijloopt en ook kan schieten maar hun keeper redt knap met de voeten.

Bij Spoordonk werden nog twee spelers gewisseld en kwamen Thom en Dennis van Agt in het veld.

In de 83e minuut kon Thom van Agt nog een keer uithalen met een aardige stuit maar hun keeper was paraat. En even later nog een gevaarlijk moment voor het Spoordonk doel maar de bal ging naast.

Toen de scheidsrechter na 90 minuten affloot hadden de teams niet verloren maar ze blijven nu wel beide in de gevarenzone.