Spoordonkse Boys gaat ten onder in en tegen Reusel Sport 3-1

24-03-2019
3 - 1

Scheidsrechter:   W. (Wil) Rombouts

De lente is aangebroken en nu pas ontmoeten deze clubs elkaar voor het eerst in deze competitie.

In de 7e minuut was er de eerste doelpoging van de thuisploeg maar de bal ging via de lat over het doel. Reusel werd steeds sterker en in de 17e minuut werd er op doel geschoten maar onze keeper Kevin van Agt kon de bal grijpen en vlak erna kon hij met een goede reflex de bal uit het doel houden. Na een half uur kan Spoordonk iets laten zien maar de poging van Thom van Agt beland in het zijnet.  In de 34e minuut kwam Reusel Sport op de verdiende voorsprong toen van Gompel door de verdediging glipte en vrij voor de keeper afrondde 1-0.

Ondanks het veldoverwicht van Reusel leek dit de ruststand te worden maar daar dacht wederom van Gompel anders over want hij kwam na  een mislukte ingreep van Spoordonk zijde vrij voor de keeper en liet de 2-0 aantekenen.

Direct na de rust werd de wedstrijd beslist toen in de 51e minuut Reusel met een voorzet kwam welke door Lavrijsen werd binnen gekopt 3-0.

Spoordonk bleef het wel proberen maar zonder overtuiging en Reusel deed het wat rustiger aan.Bij Spoordonk kwamen Dennis van Agt en Max van Straten nog in het veld maar dit veranderde de wedstrijd niet. Ook Stijn Snelders kwam nog in het veld voor de geblesseerde Ties Raaymakers.

In de 82e minuut kwam Spoordonk met een aardige aanval waarbij Bram op.t Hoog de voorzet gaf en Dennis van Agt de bal kon binnen tikken 3-1.

Door de resultaten van de andere wedstrijden bezet Spoordonk nu de laatste plaats en zal er in de nog resterende wedstrijden uit een ander vaatje moeten worden getapt om punten te behalen.