PSV 1
31-03-2019
0 - 0

Scheidsrechter:   Afgeschermd

Spoordonkse Boys behaald een verdiend gelijkspel tegen het hoog geplaatste PSV am het bleef 0-0.

In de eerste 10 minuten gebeurde er niet veel, beide teams mochten een corner nemen. In de 14e minuut een vrije trap voor PSV die direct op doel werd geschoten maar onze keeper Kevin van Agt pakt de bal prima. Even later een gevaarlijke voorzet van PSV maar nu wordt de bal naast het doel gekopt. Het was PSV dat het sterkste was maar door het goede verdedigen van Spoordonk komen er geen doelkansen  voor hen. Spoordonk kan er maar moeilijk uitkomen en daardoor is het spel het meest op de helft van Spoordonk. In de 36e minuut is er nog een schot van PSV maar ook nu is Kevin paraat.

De ruststand is 0-0.

Ook in de tweede helft is PSV sterker en zet druk op Spoordonk maar de verdediging geeft geen krimp. In de 64e minuut ontsnapt Spoordonk echter aan een achterstand toen de bal in het doel dreigde te gaan maar Luuk Rijnen kon de bal nog net weg werken. In de 66e minuut moest Stijn Snelders geblesserd naar de kant en kwam Roel van Nunen erin. In de 74e minuut was er een poging van PSV maar deze ging over het doel.

In de 81e minuut maakte Rick de Kort zijn debuut in de hoofdmacht van Spoordonk. Het werden nog 10 spannende minuten want PSV bleef het met alle middelen proberen maar ze slaagde niet in hun opzet. Spoordonk kreeg echter ook geen kans om alsnog te winnen.

Na het verlies van PSV vorige week leden ze nu weer puntenverlies en daar hadden sommigen van hen moeite mee. Voor Spoordonk ie het een mooie opsteker voor de volgende wedstrijd.

Eindstand 0-0.