Onder goede weersomstandigheden kan de wedstrijd Spoordonkse Boys tegen Bladella van start gaan

Bladella 1
15-10-2017
0 - 2

Scheidsrechter:   M. van de Brink

Onder goede weersomstandigheden kan de wedstrijd Spoordonkse Boys  tegen Bladella van start gaan. Het weer bleef echter beter dan het voetbal en keken we naar een vrij matige wedstrijd die terecht door de gasten met 0-2  werd gewonnen.

Al in de 3e minuut mocht Bladella een vrije trap nemen vanaf 20 meter voor het doel en deze spatte op de lat en zo weer het veld in. Twee minuten later mocht Spoordonk ook een vrije trap nemen maar deze belandde in de muur. Bladella was sterker en in de 8e minuut een corner voor hen en die kon door Spoordonk  ternauwernood worden weg gewerkt. In de 20e minuut was er een goede actie van de rechterspits en zijn voorzet werd door Cas Vosters goed binnen gekopt 0-1.

In de 25e minuut werd door Bladella  met een lange bal wederom hun rechterman bereikt en nu ging hij zelf op zoek naar het doel en met een goede trap versloeg  Ibou Bot onze keeper 0-2.

Er konden daarna geen goede aanvallen meer worden genoteerd  en was de ruststand 0-2.

In de tweede helft was Spoordonk in de 47e minuut gevaarlijk met een kopbal van Mark van Straten maar de keeper kon deze nog tot corner werken. In de 50e minuut was er een opstootje waarna een speler van Bladella naar de kant moest met een rode kaart. Hierop werd een verdediger van Spoordonk geruild voor een aanvaller en kwam Luc Roefs in het veld.

Voor Bladella was het nu zaak om de nul te houden. Dit lukte goed en Spoordonk speelde te slordig en te gehaast om de aansluitingstreffer te maken. Alleen Jasper van Agt verscheen nog een keer voor de keeper maar zijn doelpoging kon door de keeper over het doel worden getikt. Wat Spoordonk ook probeerde, het wilde niet lukken vandaag en dan sta je na afloop met lege handen.