De inhaalwedstrijd van Spoordonkse Boys op donderdagavond tegen Reusel Sport werd door de thuisploeg verloren met 0-2

Reusel Sport/CoTrans 1
11-04-2019
0 - 2

Scheidsrechter:   N.A. (Nick) Ooms

Het was Reusel dat het eerste gevaarlijk werd met een corner die rakelings over het doel werd gekopt in de 5e minuut. De bezoekers uit Reusel bleven ook het sterkste in het vervolg van de wedstrijd. Menig aanval werd opgezet door Reusel maar als het al gevaarlijk werd kon onze keeper redding brengen. Hij had een paar goede reddingen nodig om zijn doel schoon te houden.

Spoordonk kwam er maar sporadisch uit zoals in de 22e minuut toen een vrije trap voor het doel kwam maar toch te moeilijk voor onze spits. Meteen erna is Reusel gevaarlijk maar ook nu kan de verdediging van Spoordonk de zaak oplossen. Na een half uur een goede kopkans voor Reusel maar deze gaat over het doel.  De ruststand was dan ook 0-0.

Meteen na de rust is er een kansje voor Spoordonk maar hun keeper kan redding brengen. Ook nu is Reusel de meest aanvallende ploeg. Na een uur gaat een poging voorlangs.

In de 65e minuut komt Wout Vosters in balbezit en hij speelt zich vrij om uit halen en via de handen van onze keeper schiet hij raak 0-1. Daarna kon Spoordonk zich niet laten gelden, er was veel inzet maar menig aanval strandde al in een vroeg stadium. In de 75e minuut mocht Reusel een vrije trap nemen op 20 meter voor het doel en dat deed wederom Wout Vosters perfect want hij schoot de bal onhoudbaar in de kruising 0-2.

Bij Spoordonk kwamen nog 3 wissels in het veld maar die konden het tij niet meer keren. Het werd al met al een verdiende overwinning voor Reusel Sport en Spoordonkse Boys moet zich al weer snel op de volgende wedstrijd richten uit tegen Budel.