Spoordonkse Boys verliest cruciaal duel tegen Dommelen met 3-1

Dommelen 1
22-04-2019
3 - 1

Scheidsrechter:   P. (Pieter) van der Zwan (Sr.)

Op deze zonovergoten paasmaandag streed Spoordonkse Boys uit bij Dommelen om de laatste plaats. Spoordonk moest deze middag weer aantreden met enkele invallers vanwege een aantal langdurige blessures. In de 5e minuut was het Sjors Verhagen die de score opende voor de Boys.

Heel lang duurde deze voorsprong niet want in de 14e minuut maakte Dommelen 1-1. Dommelen bleef de bovenliggende partij maar in de 22e minuut kreeg Dennis van Agt via een counter een dot van een kans om Spoordonk op voorsprong te zetten maar helaas schoot hij recht op de keeper. Keeper Kevin van Agt behoedde de Boys een aantal keren voor een achterstand maar in de 65e minuut was het toch raak en kwam Dommelen op 2-1. Bij de Boys kwam Thom van Agt nog in het veld voor Joep Verhagen.

Ties Raaymakers was weer hersteld van zijn blessure en verving de moegestreden Max van Straten en uiteindelijk loste A1 speler Stan van Kroonenburg onze spits Dennis van Agt nog af. Het mocht niet baten want Dommelen maakte ook nog de 3-1.

Aanstaande donderdagavond dan gaan de Boys de inhaalwedstrijd tegen nummer 2 Sparta ’25 spelen en kunnen ze bij winst weer op gelijke hoogte komen met Dommelen die vandaag de rode lantaarn over droegen aan Spoordonkse Boys. Het zal tot de laatste wedstrijd spannend blijven of rechtstreekse degradatie voorkomen kan worden in dit jubileumjaar.