Sparta ’25 – Spoordonkse Boys 2-0

Sparta'25 1
Spoordonkse Boys 1
25-04-2019
2 - 0

Scheidsrechter:   Afgeschermd

Op donderdagavond 25 april leken de Boys te gaan stunten in de inhaalwedstrijd tegen koploper Sparta ’25 op een mooi complex in Beek en Donk.

Spoordonkse Boys speelde met een jong team, verdedigde sterk en leek lang een puntje te kunnen wegkapen. Kevin van Agt stond zijn mannetje en wist diverse keren uitstekend te redden en af en toe kon Spoordonk in de counter wat terug doen, zo ging een afstandsschot van Sjoerd van Ham maar net naast.
In de 35e minuut leek het zelfs 0-1 te worden uit een knappe volley van Luuk Rijnen na een corner van Max van Straten.

Na rust zag je de frustratie toenemen bij Sparta ’25 want bij winst zouden ze de koppositie overnemen van Valkenswaard maar ze hadden veel moeite met het gedisciplineerd spelende Spoordonk. De Boys wisselden daarna nog Max voor Mark van Straten, Stijn Snelders viel in voor Rick de Kort en Jasper van Agt loste de moegestreden Dennis van Agt af.

In de 70e minuut viel dan toch de 1-0 uit een vrije trap die in de rebound van dichtbij werd binnengetikt. Daarna trok Sparta ’25 zich terug, probeerden de Boys nog de gelijkmaker te maken wat nog leek te lukken met een afstandsschot vanaf 35 meter van Luuk Rijnen die maar rakenlinks langs ging. Uiteindelijk viel in de laatste seconde nog de 2-0 met een prachtige volley waardoor Sparta ’25 de drie punten binnenhaalden en de koppositie overneemt van Valkenswaard.

Spoordonkse Boys blijft hiermee ook op de laatste plaats staan met nog 3 competitie wedstrijden te gaan.

 

Verslagen

Terug naar boven