Reusel Sport/CoTrans 1
22-10-2017
1 - 4

Scheidsrechter:   A. Chahid

Spoordonkse Boys speelde alweer een thuiswedstrijd en nu tegen Reusel Sport waarin het in een aardige wedstrijd uiteindelijk toch het onderspit moest delven 1-4.

In tegenstelling tot vorige week zagen we vandaag een mooie wedstrijd waarbij Reusel Sport al in de 5e minuut op voorsprong kwam. Hun rechtsback Wouters kreeg de bal in de ruimte aan gespeeld en hij kon oprukken naar het doel en zijn schot werd door een verdediger van Spoordonk van richting veranderd en verdween pardoes in het doel 0-1. Spoordonk speelde goed mee en in de 8e minuut was er een goede voorzet van Roy van Ham maar hun keeper was het eerste bij de bal en kon redding brengen. Het spel golfde heen en weer en beide ploegen wilden aanvallen. In de 26e minuut krijgt Jasper van Agt de bal en vanaf de middellijn kan hij het veld oversteken en met een goede pass zet hij Roel van Nunen aan het werk en deze schiet de bal prima binnen 1-1 . Dat is dik verdiend, en het verdere deel van de eerste helft komen er geen doelrijpe kansen meer en is de ruststand 1-1.

In de tweede helft moet Roel van Nunen al snel naar de kant met een blessure en Luc Roefs komt hem vervangen.. Reusel wordt in de tweede helft sterker en sterker en in de 52e minuut is er een goede aanval maar de bal gaat rakelings voorlangs. In de 61e minuut is er een corner voor Reusel, onze keeper lijkt deze te pakken maar helaas niet klemvast en er is daarna een doelpoging van Reusel welke gelukkig voor Spoordonk naast gaat. Spoordonk wordt daarna gedwongen om 2 spelers in korte tijd te vervangen vanwege blessures, eerst Luuk Rijnen die vervangen wordt door Stijn Snelders en vlak erna moet Jasper van Agt eraf en komt Tom van de Schoot.

In de 72e minuut is er een vrije trap voor Reusel welke voor het doel wordt gebracht en is Hasoufi er als de kippen bij om deze binnen te knikken 1-2. Spoordonk bleef vandaag wel vechten maar was niet opgewassen tegen deze tegenstander. In de 80e minuut mocht Reusel een vrije trap nemen op 18 meter voor het doel en deze werd in de muur geschoten maar de rebound kwam voor de voeten van de inlopende Steef Vosters en die schoot de bal onberispelijk binnen 1-3. In de laatste minuut was er nog een aanval van Reusel en de voorzet werd door de Laat in het doel geschoven 1-4. Zo werd het een geflatteerde nederlaag voor de Boys uit Spoordonk.