Lid worden


Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over activiteiten en informatie over onze vereniging. Denk aan speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook teamfoto’s of foto’s van activiteiten (denk aan bijv. Sport & Speldagen) plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken. Uiteraard zullen wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Na afloop van uw lidmaatschap zullen wij uw persoonsgegevens uitsluitend bewaren met het oog op de opbouw van historie (denk aan bijvoorbeeld een reünie bij jubilea).
 

*Met dit formulier geef ik Spoordonkse Boys toestemming om gegevens over mij te verwerken.

Wanneer u uw zoon of dochter aanmeldt nadat de teamindelingen zijn gepresenteerd aan onze leden, dient u er rekening mee te houden dat hij of zij niet met de wedstrijden mee kan doen op het moment dat het betreffende team 'vol' zit. 

Lid worden
 
*
*
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Bankgegevens

*
*
Met het insturen van dit formulier gaat u akkoord met de incasso van de jaarlijkse contributie door V.V. Spoordonkse Boys.

Ben je al KNVB lid? vul dan onderstaande gegevens in.

Spoordonkse Boys kent vele vrijwilligers die wekelijks, maandelijks of enkele keren paar jaar actief zijn om de club te helpen. Zonder deze vrijwilligers is het onmogelijk om onze vereniging zo goed te laten functioneren. Wilt u ook via vrijwilligerswerk bijdragen aan onze mooie club? Vink hieronder dan uw keuze aan waarin u actief wilt zijn binnen de Spoordonkse Boys

Medische of psychische aandachtspunten
Heeft u of uw zoon/dochter medische en/of psychische aandachtspunten (denk aan astma, allergieën, ADHD, autisme, enz.) waarvan u vindt dat deze bekend moeten zijn bij de vereniging? Vul dat hierboven in het opmerkingen-veld in en meld dit dan bij de groepscoördinator. Hij kan deze punten en eventuele actie op vertrouwelijke wijze met u bespreken.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Terug naar boven