Lid worden

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over activiteiten en informatie over onze vereniging. Denk aan speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook teamfoto’s of foto’s van activiteiten (denk aan bijv. Sport & Speldagen) plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken. Uiteraard zullen wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Na afloop van uw lidmaatschap zullen wij uw persoonsgegevens uitsluitend bewaren met het oog op de opbouw van historie (denk aan bijvoorbeeld een reünie bij jubilea).

Met dit formulier geef ik Spoordonkse Boys toestemming om gegevens over mij te verwerken.

Lid worden
 
*
*
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Bankgegevens

*
*
Met het insturen van dit formulier gaat u akkoord met de incasso van de jaarlijkse contributie door V.V. Spoordonkse Boys.

Ben je al KNVB lid? vul dan onderstaande gegevens in.

Heeft u interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk?
Vink hieronder uw keuze aan.

Medische of psychische aandachtspunten
Heeft u of uw zoon/dochter medische en/of psychische aandachtspunten (denk aan astma, allergieën, ADHD, autisme, enz.) waarvan u vindt dat deze bekend moeten zijn bij de vereniging? Vul dat hierboven in het opmerkingen-veld in en meld dit dan bij de groepscoördinator. Hij kan deze punten en eventuele actie op vertrouwelijke wijze met u bespreken.

Terug naar boven