Nieuws

GRAAG BRENGEN WIJ ONDERSTAAND BERICHT OP VERZOEK VAN EEN VAN ONZE OUD LEDEN ONDER DE AANDACHT!!

14 mei 2019
www.spoordonkseboys.nl

Beste sportvrienden van Voetbalvereniging Spoordonkse Boys,

Ik heb vroeger bij Spoordonkse Boys gevoetbald en heb toen een prachtige tijd beleefd bij deze mooie club.
Daar ben ik nog steeds dankbaar voor.
Als ex-voetballer besef ik hoe belangrijk het is om goed te kunnen lopen.
Daarom vind ik het heel mooi om via de stichting Loopgroep Bali Runners kinderen te helpen, die niet goed kunnen lopen.

Jullie weten misschien dat de stichting Loopgroep Bali Runners kinderen in Indonesië probeert te helpen, die een beperking hebben en niet goed kunnen lopen.
Zelf ben ik één van de acht Bali Runners, die samen de Loopgroep Bali Runners (Oostelbeers) vormen.
Ik heb zelf nooit geen kinderen kunnen krijgen, maar ik kan mij goed voorstellen hoe het voor ouders is als hun kind niet kan lopen.
De Bali Runners proberen deze kinderen te helpen.
Na een operatie en drie maanden fysiotherapie kunnen de betreffende kinderen voor het eerst in hun leven goed gaan lopen en krijgen ze een kans op een betere toekomst.

De voorzitter van ​de Stichting Loopgroep Bali-Runners is Henk van Gerven uit Oostelbeers. Henk is ook lid van Atletiek Oirschot en een gepassioneerde marathonloper met intussen 40 hele marathons op zijn naam. Daarbij gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Zo gaat hij komend jaar ondanks zijn leeftijd van 62 jaar elke maand een hele marathon lopen. Met de sponsoring van deze 12 marathons wil hij minimaal één kind in Indonesië een betere toekomst geven.

Leden van Atletiek Oirschot en de Stichting Loopgroep Bali-Runners hebben deze uitdaging van Henk onder de aandacht van Runners World Nederland gebracht en die waren zó onder de indruk dat ze Henk geselecteerd hebben als een van de vijf genomineerden voor de verkiezing "Loper van het jaar".

Henk verdient het echt om een keer in het zonnetje te worden gezet, want hij is niet alleen een gepassioneerde marathonloper, maar ook een mens met een warm hart. Zo gaat hij bijvoorbeeld elk jaar rond Kerstmis twee weken lang Kerstverhalen vertellen bij Kerststallen, bejaarden en eenzame mensen. Hij staat altijd klaar voor mensen, die het moeilijk hebben en hulp nodig hebben.

Voor mij is hij een echte hardloopvriend en hij heeft mij al vaak gemotiveerd tot mooie sportprestaties. Daarom wil ik vragen of jullie een stem uit willen brengen op Henk. Wellicht kunnen jullie deze vraag ook doorgegeven aan alle leden van Voetbalvereniging Spoordonkse Boys.

Iedereen kan tot 22 mei stemmen. Daarna wordt de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt en gepubliceerd in het hardloopmagazine Runners World. Als Henk zou winnen, dan zou dat landelijke publiciteit betekenen voor deze BRABANTSE hardloper en meer mogelijkheden voor de Stichting Loopgroep Bali Runners (www.balirunners.nl) om via hun project kwetsbare kinderen in Indonesië te helpen.

Het gaat hier niet alleen om waardering voor Henk persoonlijk, maar ook om te bereiken dat de Bali Runners meer kinderen in Indonesië kunnen helpen.

Meer informatie is te vinden op de volgende link: https://www.runnersworld.com/…/stemmen-loper-van-het-jaar-…/

Alvast hartelijk bedankt.

Hartelijke groeten,

Kees Smetsers
Licentiehouder en lid van Atletiek Oirschot
Bestuurslid van de Stichting Loopgroep Bali-Runners
Telefoon: 06-37342970 
www.spoordonkseboys.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om gebruik wordt gemaakt van ons sportpark. Wij… Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl

DRIBBELTOERNOOI

11 mei 2020
Beste Sportvrienden,  Ook wij ontkomen er helaas niet aan. Het Dribbeltoernooi 2020 gaat vanwege de corona perikelen niet… Meer >
 
www.spoordonkseboys.nl
Beste leden,  Wij verzoeken iedereen om onderstaande tekst zorgvuldig door te lezen en op te volgen. Alleen dan kunnen we op… Meer >
 
Terug naar boven