Nieuws

Onderstaand bericht ontvingen wij van "Jeugd en Jongerenwerk" van de Gemeente Oirschot en wij willen dit heel graag onder jullie aandacht brengen!!!

www.spoordonkseboys.nl

Beste Voetbalclub,

Het afgelopen jaar heb ik een super fijne samenwerking met jullie alle gehad. Nu heb ik een dringende vraag aan jullie leden, ouders, trainers en/of jullie persoonlijke netwerk. Willen jullie met mij meedenken hoe ik aan vrijwilligers kom die jongeren wil helpen voor het project Matchmentor. We hebben momenteel 5 jongeren die heel graag geholpen willen worden door een vrijwilliger. Eén van deze 5 jongeren wil bijvoorbeeld een voetbal maat die lekker kan praten over voetbal en daarnaast hem een schop onder z’n kont geeft voor zijn huiswerk. Het is een hele sociale sympathieke jongen. Dit is een voorbeeld van hoe de ondersteuningsvraag van de jongeren is. Het is dus niet dat je hem intensief begeleid met zware problemen, maar een "maatje" voor hem bent.

Aangezien ik denk dat jullie een groot netwerk hebben binnen de club maar ook privé hoop ik dat jullie bereid zijn om mee te denken. Niet alleen jullie vraag ik hulp maar ook andere mensen uit mijn eigen netwerk. Op dit moment lopen er 6 trajecten die erg succesvol zijn, ik hoop dat we in de toekomst meer jongeren kunnen helpen die een lichte ondersteuning nodig hebben.

In de bijlage voeg ik een brief toe die meer informatie geeft over het project.
 

Vriendelijke groeten,

Debby Roubos
Jeugd en jongerenwerk Lev-groep
Team-wijzer gemeente Oirschot
d.roubos@wijzer-oirschot.nl
06 18 31 07 54
Werkdagen: Ma,Di,Vr



 
www.spoordonkseboys.nl
Samen met de gemeente Oirschot, Jongenwerk Oirschot en Novadic-Kentron organiseren we drie informatieavonden over alcohol en… Meer >
 
Terug naar boven