Nieuws

EVEN VOORSTELLEN......

www.spoordonkseboys.nl

Vanaf de voorbereiding op seizoen 2019-2020 is voetbalvereniging Spoordonkse Boys een samenwerking aangegaan met NXT Fysio en zij stellen zich graag even voor:

NXT Fysio is een fysiotherapiepraktijk met diverse disciplines; sportfysiotherapie, manueel therapie, oedeemtherapie en geriatrie. Daarnaast kunt u bij NXT Fysio onder andere terecht voor kinesio taping, echografie en shockwave therapie (uitermate geschikt voor klachten aan de pezen, spieren en gewrichten).

Kwaliteit en hoogwaardige zorg zijn wat ons betreft een vereiste om de patiënt optimaal van dienst te kunnen zijn. De mens beweegt doorgaans zonder daarbij na te moeten denken. Pas wanneer er klachten optreden merken we dat het lichaam soms wat extra hulp kan gebruiken, bijvoorbeeld met fysiotherapie. Door het gebruik van de nieuwste behandeltechnieken kunnen we patiënten nog beter en sneller helpen op hun weg naar herstel.

U kunt ons bereiken in onze praktijk aan de Loop 46 in Oirschot of telefonisch via telefoonnummer 088-2626000. NXT Fysio is op donderdagavond aanwezig om de selectiespelers van Spoordonkse Boys te behandelen en adviseren met betrekking tot (sport)blessures.

Wij gaan altijd nét een stapje verder. Voor minder gaan wij niet!

 

Nb.

Uiteraard blijven we met Spoordonkse Boys ook samenwerken met Fysionova en kunnen onze senioren- en jeugdspelers nog steeds gebruik maken van het Sportspreekuur bij Fysionova aan de Loop 42 in Oirschot op maandagavond tussen 18.00 en 18.30 uur. Wil je hier gebruik van maken bel dan vooraf naar 0499 – 323209.



 
www.spoordonkseboys.nl
Samen met de gemeente Oirschot, Jongenwerk Oirschot en Novadic-Kentron organiseren we drie informatieavonden over alcohol en… Meer >
 
Terug naar boven