Spoordonkse Boys behaalde hun eerste punt in Steensel 1-1

Steensel
27-09-2020
1 - 1

Scheidsrechter:   J.P.A.G. (Jeroen) Swaanen

Beide teams waren vorige week gestart met een nederlaag en wilden dit herstellen. In een slechte wedstrijd werd wel gestreden maar vaak ging er iets fout en dat tijdens de hele wedstrijd.

In de 6e min de eerste kans van de wedstrijd voor Spoordonk maar de bal werd naast geschoten. In de 17emin een corner voor Spoordonk welke goed voor kwam maar naast werd gekopt Het spel ging aardig tegen elkaar op en beiden kregen geen kansen.

Die kans kwam er wel in de 30E min toen de scheidsrechter zijn assistent liet staan die voor buitenspel vlagde en Steensel profiteerde 1-0. Een minuut later was het echter al weer gelijk toen Spoordonk ten aanval trok en Jasper van Agt na een goed actie kon schieten en Tjeu de Kroon het tikje kon geven zodat de bal erin ging 1-1

Tot aan de rust probeerden beide teams het wel maar of de doelpoging ging naast of de keepers konden de klus klaren.

In de tweede helft was Spoordonk weer het eerst gevaarlijk maar de ingeschoten bal ging via een verdediger over het doel en de corner leverde niets op. In de 62E min was Steensel echt gevaarlijk maar een hard schot werd door onze keeper Menno Kuulkers knap uit zijn doel geranseld. In de 66E min komt Hans Peters in het veld voor Spoordonk. Vlak erna een goed schot van Jasper van Agt , na een mooie combinatie met Sjoerd, maar de bal komt op de voeten van de keeper en gaat langs het doel.

Steensel bleef het ook proberen maar waren ook niet in staat om het doel te vinden en zo eindigde de wedstrijd in 1-1 en dat was gezien het spel een terechte uitslag. Deze wedstrijd snel vergeten en volgende week thuis tegen Bergeijk.