De Raven
07-03-2021
0-0

Spoordonkse Boys beloond zich niet,

Het seizoen is van start gegaan met een thuiswedstrijd tegen De Raven uit Luyksgestel en voor Spoordonk werd het een teleurstellend 0-0 uitslag.

Na een aftastend begin was het Spoordonk dat in de 10E min met het eerste schot op doel kwam maar hun keeper was attent. Het ging goed tegen elkaar op en om beurten zette ze de aanval in. Zo schoot Jasper van Agt namens Spoordonk voorlangs. Het grootste gevaar kwam echter van de bezoekers waarbij hun rechtsbuiten kon uithalen maar keeper Menno Kuulkers kon de bal uit zijn doel houden ten koste van een corner. In de 23e min. was De Raven weer gevaarlijk maar onze keeper redde met de voet. Na een half uur moest Jari van den Hout met een blessure naar de kant en kwam Joep Verhagen hem vervangen.

In het laatste kwartier was Spoordonk de betere ploeg maar met name Roel van Nunen het zijn vizier niet goed afgesteld en zo schoot hij voorlangs of hij trof de keeper op zijn pad. Ruststand dus 0-0.

In de tweede helft was Spoordonk de bovenliggende partij en verschafte zich verschillende kansen. Al snel in de tweede helft kwam Hans Peters in het veld voor Siebe van Nunen.. In de 60e min was er een uitval van De Raven maar met de doelpoging had onze keeper geen moeite. Vlak erna een kans voor Spoordonk maar de kans ging naast het doel. In de 63e min was Spoordonk het dichts bij een treffer maar het goede schot van Roel van Nunen spatte op de paal. De keeper van De Raven ging een steeds grotere rol spelen in deze wedstrijd en alles hield hij tegen, want er kwam best wat op hem af.

In de 80e min gooide hij zich met alles wat hij had  voor de bal die van dichtbij werd ingeschoten. Vlak erna tikte hij een hard schot van Roy van Ham over de lat met een knappe actie.  Het wilde voor Spoordonk niet lukken om een doelpunt te maken en ontsnapte in blessuretijd nog aan een tegendoelpunt toen bij een zeldzame counter van De Raven een schot op de paal belandde.

Na 90 minuten was er niet gescoord en stond de 0-0 nog op het scorebord.