Spoordonkse Boys speelde tegen een tegenstander die ze nog nooit hadden getroffen namelijk Sparta “25 uit Beek en Donk en moest ook tegen hen het onderspit delven 0-2.

Sparta'25 1
21-10-2018
0 - 2

Scheidsrechter:   S.H.J. (Stefan) Dammers
Spoordonkse Boys speelde tegen een tegenstander die ze nog nooit hadden getroffen
namelijk Sparta “25 uit Beek en Donk en moest ook tegen hen het onderspit delven 0-2.

Na 4 nederlagen wilde Spoordonk toch van de nul af en speelde vandaag met veel inzet. Al in
de 6 e minuut was er kopkans voor Dennis van Agt van Spoordonk maar de bal ging naast het
doel. In de 10 e minuut een vrije trap van Sparta ’25 maar deze kwam in de handen van onze
keeper Kevin van Agt.

Het spel ging goed tegen elkaar op en beide teams zochten de aanval waarbij de gasten wel
dreigender waren. In de 24 e minuut kan Sparta naar voren en een speler kan de bal panklaar
neerleggen op de zestien voor Bob Klaassen en die schiet hard binnen 0-1.

De wedstrijd bleef echter goed tegen elkaar opgaan en zo kon Stijn Snelders de bal goed
voor het doel brengen maar hun keeper kan ingrijpen. In de 30 e minuut kan Tieske
Raaymakers uithalen maar zijn schot spat op de lat en kan door Sparta worden
weggewerkt. Vlak erna een grote kans voor Sparta maar de voorzet wordt over het doel
geschoten. In de 36 e minuut moest Dennis van Agt naar de kant en kwam Roel van Nunen
erin. In blessuretijd nog een kans voor Sparta maar die ging voorlangs het doel.

In de tweede helft is Sparta sterker en zet Spoordonk onder druk. In de 53 e minuut is er een
lange bal van Sparta en via een verdediger van Spoordonk komt de bal aan de rechterkant
aan bij een speler van Sparta. Die zet voor en kan door Jaccy van de Emden worden binnen
geschoten 0-2.

Spoordonk moest nu nog meer naar voren maar dat lukte niet al te veel. Alleen in de 61 e
minuut was er een goede kans voor Joep Verhagen maar zijn poging ging voorlangs. Vlak
erna weer een goede aanval van Sparta waarbij Nick Neggers redding moest brengen op de
doellijn. Bij Spoordonk kwamen Bram op”t Hoog en Luc Roefs nog in het veld maar ook zij
konden het tij niet keren en ging Spoordonk zonder doelpunt ten onder en blijft op de