Spoordonkse Boys verliest van Wodan met 4-2

WODAN 1
24-02-2019
4 - 2

Scheidsrechter:   L. (Luuk) Hendrix
Spoordonk startte sterk en in de 2e minuut gaf Sjoerd van Ham gelijk zijn visitekaartje af maar de keeper redde knap. In de 8e minuut was het wel raak en scoorde Jasper van Agt uit een assist van broer Thom. Heel lang konden de Boys niet genieten van de voorsprong want Wodan profiteerde van een foutje achterin en de sterke spits scoorde 1-1.

De Boys bleven sterk spelen, kregen een aantal kansen en uiteindelijk scoorde Rik vd Pasch de 1-2 met een strak schot onder in de hoek. Spoordonk bleef iets beter, maar ook Wodan bleef gevaarlijk met hun sterke spitsen. Vooral hun Portugese nieuweling was levensgevaarlijk. Het spel ging over en weer met kansen op 1-3 en 2-2.

In de 2e helft kwam Wodan sterker uit de kleedkamer en in de 50e minuut maakte ze 2-2 en ondanks dat onze grensrechter terecht vlagde wegens zuiver buitenspel keurde de verder goed leidende scheidsrechter het doelpunt toch goed. De Boys waren van slag want binnen een halve minuut lag de 3-2 binnen, een prachtig doelpunt. In de 60e minuut kwam Max v Straten nog in het veld voor Thom van Agt en het spel bleef op en neer gaan. Spoordonk ging voor de 3-3 en kreeg ook kansen. In de 76e minuut counterde Wodan echter naar 4-2.

Daarna kwam Nick Neggers nog in het veld voor Bram op t Hoog en ging Luuk Rijnen op het middenveld spelen. Er kwamen nog enkele goede kansen waaronder een open kans voor Sjoerd van Ham maar de stand veranderde niet meer. Helaas dus geen punten voor onze Boys op deze prachtige zon overgoten middag.

Nu eerst Carnaval en dan daarna weer op jacht naar de aansluiting in de middenmoot.