Spoordonkse Boys 1
14-04-2019
4 - 0

Scheidsrechter:   P. (Pim) van Kuijk

Je zou denken waarom rijden we zoveel voetbalclubs voorbij want Budel ligt niet om de hoek. Als je dan nog 3 punten zou kunnen meenemen dan was het nog prima. Maar ook deze zondagmiddag was de tegenstander sterker en moesten we de punten achterlaten. Na 20 minuten kwam Budel terecht aan de leiding en de hele eerste helft waren ze iets sterker. Af en toe konden de Boys uitbreken maar tot echt grote kansen leidde het niet. Voor rust scoorde Budel ook nog de 2-0.

De Boys hadden nog 3 kwartier om wat terug te doen maar nog voordat onze vaste supporters na rust uit de kantine waren zag de scheidsrechter in de 46e minuut een overtreding in de zestien en zo kon Budel snel op 3-0 komen. Het goede nieuws van deze middag kwam in de 60e minuut toen A-speler Stan van Kroonenburg zijn debuut maakte. En dat deed hij prima met als hoogtepunt een mooie bal achter zijn standbeen op de achterlijn waarmee hij zijn tegenstander fopte maar zijn voorzet werd jammer genoeg overgeschoten. Daarna viel Rik de Kort nog verdienstelijk in voor Bram op ’t Hoog en Dennis v Agt kwam in het veld voor de geblesseerde Roel van Nunen. Spoordonk probeerde nog wat terug te doen, maar uiteindelijk viel ook de 4-0 nog net voor tijd.

Helaas ook deze middag nul punten en de strijd tegen degradatie gaat vol door. Op 2e paasdag gaan we uit naar Dommelen, die momenteel onderaan staan. Op donderdagavond 25 april spelen we de inhaalwedstrijd tegen Sparta ’25.