DVG 1
19-11-2017
2 - 0

Scheidsrechter:   L.A. Schuurmans

Spoordonkse Boys speelde in Liempde tegen DVG en omdat de kansen niet benut werden door Spoordonk en wel door de thuisploeg ging ook deze wedstrijd verloren 2-0.

Het werd een gelijk opgaande wedstrijd waarbij DVG in de 4e minuut de eerste corner mocht nemen. Daarna was het Spoordonk dat ten aanval trok maar zonder resultaat.

In de 10e minuut plaatste DVG een snelle aanval over de linkervleugel waarbij een verdediger van Spoordonk uitgleed en daardoor kreeg de aanvaller van DVG de ruimte om de bal terug te leggen naar Bas van Houtum en die schoot raak 1-0.

Daarna heeft DVG geen echte kansen meer gekregen in de eerste helft. Spoordonk speelde echter ook geen geweldige wedstrijd maar was welk vaak in de aanval. In de 16e minuut kwam er een kopkans voor Roel van Nunen  maar via de keeper ging de bal over het doel. In de 19e minuut was er een poging van Joep Verhagen  maar hij schoot naast. Een volgende kans had een beter lot verdiend maar na een aardige aanval kon Joep wederom uithalen maar ook nu ging het harde schot naast het doel.

In de tweede helft was er in de 47e minuut een goede kans voor Spoordonk maar hun keeper kon de inzet van Jasper van Agt nog net van de doellijn halen. Ook DVG kwam met een gevaarlijk uitziende aanval maar onze keeper Kevin van Agt kon prima ingrijpen. In de 55e minuut moest Roy van Ham geblesseerd naar de kant en mocht Bram op’t Hoog zijn debuut maken.

Spoordonk is het meest in de aanval en in de 71e minuut was er weer een voorzet van Thom van Agt , die bereikte Sjoerd van Ham maar helaas ging de bal over het doel Even later krijgt ook DVG een goede kopkans maar die mist ook doel.. In de 75e minuut leek Jasper van Agt te gaan scoren maar de bal kon nog net door een verdediger uit doel worden gegleden.

En zoals wel vaker ging de bal er aan de andere kant wel in. DVG kwam met een voorzet die wel kon worden weggewerkt maar net in de voeten van Bart de Windt en die schoot wel raak 2-0

Hiermee was de wedstrijd beslist en dus weer geen punten voor Spoordonk.